esmaspäev, 12. jaanuar 2009

Suvekooliks juba vihikuid joonima!

Järjekorras üheteistkümnes EMSLi suvekool vajab teemat ja kutsun sind oma arvamust avaldama!

Kuluaarides on välja käidud kolm ideed, mida võiks Eesti ühenduste suurimal koolitussündmusel vaatluse alla võtta:
  1. Liikmed - atraktiivne teema igale suuremale ühendusele, kas pole? Liikmeteteemalises suvekoolis võiks muuhulgas arutada värbamise, kaasamise, motiveerimise ja organisatsiooni sisekommunikatsiooni üle.
  2. Tegevuste mõõtmine, tulemuste hindamine - kuidas jätta oma tegevusest arvestatav jälg? Milline on meie tegevuse mõju meie liikmetele, partneritele, ühiskonnale üldiselt? Ja kuidas sellest aru saada ning ka teistele teada anda? Nendele küsimustele otsiks vastuseid mõõtmise ja hindamise suvekoolis.
  3. Kriisid - arvestades hetkel Eesti ühiskonnas valdavaid murenoote, on kriisiteema ehk isegi hilinenud idee. Ometi on igal endast lugupidaval ühendusel vajalik koostada plaanid B ja C, et rasketes situatsioonides püsima jääda. Soovitusi tagavaraplaanide koostamiseks leiab nö kriisi-suvekoolis.
Kuidas tundub? Tunned mingite teemade osas erilist kirge? Jäta oma arvamus siia kommentaariumisse. Loomulikult on 24h avatud minu e-postkast ning kergema vastupanu tee on küsitluse vormis veebipäeviku paremas servas.

3 kommentaari:

mugsu ütles ...

Pooldan kriisi teemat

Eleka ütles ...

Mulle meeldiks joonitud vihikusse esimese reana kirjutada - EMSLi kriisi-suvekool!

holger ütles ...

Sooviks samuti esmajärgus kriisikoolitust, teine valik oleks liikmete kaasamine/motiveerimine. Minu arust liikmeid värvata pole eriline kunst.