teisipäev, 4. august 2009

Head kodanikud reedel Stenbocki majja!

Headel kodanikel on reedel, 7. augustil võimalik lähemalt tutvuda valitsuse ja peaministri tööpaiga, Stenbocki majaga. Kell 11, 12, 13, 14 ja 15 algavatele ekskursioonidele saab end meldida telefonil 693 5588.

Laupäeval möödub üheksa aastat Eesti valitsuse asumisest Stenbocki majja. 2000. aasta 8. augustil pidas valitsus esmakordselt iseseisva Eesti ajaloos istungi päris oma majas. Enne kolimist Toompeal Rahukohtu tänavas asuvasse endisesse kohtuhoonesse töötas valitsus ühe katuse all seadusandliku võimu ehk riigikoguga.

1 kommentaar:

urmo ütles ...

Hea kodanik Lätist tegi seda täna ikkagi palju võluvamalt:

Postimees.ee: Läti peaminister astus enne Madonna kontserti Ansipi juurest läbi

04.08.2009 17:25

Läti peaminister Valdis Dombrovskis kohtus koos abikaasaga enne Madonna kontserti ka peaminister Andrus Ansipiga Stenbocki majas.

"Ta helistas, et on koos abikaasaga Patkuli vaateplatsil," rääkis peaminister Ansip, kes jalutas naaberriigi kolleegile vastu, et teda veel enne kontserti kohvile paluda ja meeleolukat elamust soovida.

Valitsuse meedianõuniku Liina Lepiku sõnul tuli naaberriigi peaministri selline kõne Ansipile üllatusena, sest varem pole ükski riigijuht oma külaskäigust nii teavitanud.